html5 templates

Weboldal készítés


A MatrixWeb specializálódott olyan lenyűgöző, professzionális weboldalak létrehozására,amelyek segítenek a digitális célok elérésében.

"A tartalom hiányában történő tervezés nem a tervezés, hanem a dekoráció." 
Mi acélja a gyönyörűen megtervezett webhelyek létrehozása, ha zavaró vagy, hogy nemhasználja megfelelően az üzenetküldést és a szolgáltatásokat?


Hogyan tudunk Önnek segíteni?

  Az Ön vállálkozásához senki nem ért jobban mint Ön! Mi nem akarjuk megváltoztatni üzletmenetét, íránymutatást adunk, hogy megerősítse piaci részesedését és a versenytársainl fejlettebb legyen! 

Tervezés

Hiszünkabban, hogy egyedi webhelyeket tervezünk ügyfeleink egyedi céljaira. Ezért tervezzükmeg az alapokat a tervezési szakaszban, amely magában foglalja a vállalatszükségleteinek teljes körű értékelését. Ez lehetővé teszi számunkra, hogypontosan irányítsuk eszközeink gyűjteményét és tartalom létrehozására irányulóerőfeszítéseinket, mielőtt a tervezési fázisba lépünk.

Kialakítás

Ezt afilozófiát szem előtt tartva minden webfejlesztési projektünket olyan aprólékoseljárással közelítjük meg, amelyet hosszú évek tapasztalatai alapján valósítottukmeg. Annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az egyes lépésekkel,visszajelzést és megbeszélést kezdeményezünk a folyamatok minden egyes főszakaszát követő felülvizsgálatok során.

Ügyfélmegtartás

Hihetetlenülbüszkék vagyunk a magas ügyfélmegtartási arányra. Vannak ügyfeleink, akik évek óta velünk vannak. Mi tartja vissza őket? Kétségtelen, hogy ez a miszakmaiságunk, kiváló minőségű munkánk és a szolgáltatás kiemelkedő értéke,valamint a gyors, pontos és precíz munka. Amikor valami újat hoznak létre, a digitális megjelenéssel kapcsolatban ügyfeleinkenek fontos a mi véleményünk.

Minőségbiztosítás

Nagyonbüszkék vagyunk a munkánkra, ezért alapos, többlépcsős ellenőrzést végzünk awebhely elindítása előtt. Az elülső oldalról a hátsó oldalra csapatunkbiztosítja, hogy a kódolás, a formatervezés és a tartalom kiváló formábanlegyen, mielőtt élesítenénk a honlapot.

Folyamatos támogatás

Ami más cégektől elkülönít minket, a folyamatos, tanácsadói támogatásunk - nem hagyjukmagára Önt a webhely kezdeti megjelenése után. A kérdések megválaszolásához ésa szolgáltatási igények terjesztésénél együttműködési módszert alkalmazunk.

Karbantartás

Egy weboldal elindítását követően az ügyfél néha további módosításokat vagy változtatásokatigényel. Annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettségét biztosítsuk, egy blokkotkínálunk, amely minden olyan váratlan tartalomfrissítést, hibajavítást vagyegyéb javítást tartalmaz.

Készen áll a kezdésre?

Weblapszerkesztés

WordPressrajongók vagyunk, és weboldalainkat HTML5, JavaScript és SASS segítségévelépítjük fel. Ösztönözzük csapatunkat, hogy rendszeresen fejlesszékképességeiket, figyeljék az újdonságokat és a trendeket járjanak konferenciákraés vegyenek részt más szakmai fejlesztési lehetőségekben.Kapcsolat

Email: hello@telesto.hu
Phone: +36 30 525 0486
www.matrix-web.org

© Copyright 2018 Matrix Web - Minden jog fenntartva